test

Restaurant overview

We introduce you premises which are accessible during opening hours.

Premises to order and for a special event you can find in HERE on the page  "Other spaces"

Main hall

                                                                                                    

Hlavní sál restaurace disponuje 13ti stoly o celkové kapacitě 52* míst. V případě živé hudby, diskotéky, nebo podobných programů část sálu upravujeme pro možnost tance. Tento sál je v době od 11:00h do 15:00h nekuřácký a je tedy v tuto dobu vhodný i pro posezení s dětmi.

lobby bar

                                                                                                               

Lobby bar s kapacitou 12* míst se nachází v zadní části restaurace za výčepem a je příjemným prostředím, které nabízí pocit soukromějšího posezení. V době obědů se i zde, stejně jako v hlavním sále nekouří.

nekuřácký salonek s dětským koutkem

Pro rodiny s dětmi, nekuřáky a pro ty, co chtějí oddělenější posezení nabízíme salonek s dětským koutkem. Najdete zde pro děti spoustu hraček, mini skluzavku, pastelky, nebo velkou magnetickou tabuli s křídami. Maximální počet míst k sezení je zde 26*.

Zahrádka

      

Naši zahrádku pro Vás otevíráme hned jak nám to počasí dovolí Duben/Květen a uzavíráme ji s posledními teplými podzimními dny. Od Května do Září je zahrádka provozována s možností plné obsluhy a její kapacita je 40* míst.

Bar/Výčep

                                                                                                      

Nemáte čas u nás posedět a rádi by jste alespoň ochutnali něco z naší nabídky nápojů, především piv? Potom nabízíme píjemnou možnost rychlého objednání a vypití nápojů přímo na baru/výčepu, který je krásnou vedlejší dominantou hlavního sálu restaurace. 

Pivovar
                      

Hlavní a největší dominantou restaurace je náš pivovar, který je součástí hlavního sálu a Vy tak můžete zblízka vidět a hlavně cítit krásnou vůni právě vařeného piva.

* Počet míst k sezení je vždy uveden v maximální výši a je třeba brát ohled na rozložení a uspořádání stolů.

Write us

Fileds with * are mandatory

Our partners