test

Ostatní prostory

Velký konferenční sál

Náš nově postavený velký sál se od ostatních prostor liší svým moderním vzhledem a je to ideální místo pro uspořádání svatebních oslav, narozenin, dětských oslav, ale také firemních školení, večírků, teambuildingů atd. Kapacita tohoto sálu je 80* míst, disponuje vlastním barem a nabízí veškerý komfort samostatného prostoru.

Gril

Bývalá stodola je zrekonstruovaná místnost s kapacitou 50* míst, která nabízí v období od května do října originální prostředí s možností využití samostatného grilu s otevřeným ohněm. Tento prostor je ideální pro pořádání soukromých večírků, oslav narozenin či firemních akcí.
 

Formanka

Mezi grilem a velkým sálem se nachází formanka, která je úžasným uzavřeným prostorem pro důležité pracovní schůzky, nebo pro společnosti, které uvítají pocit maximálního soukromí. Zde nabízíme kapacitu 20* míst.

Venkovní dětský koutek

                                                         

Rodiny s dětmi jistě potěší naše uzavřené dětské venkovní hřiště, které je v provozu cca od května do konce září v závislosti na počasí. Upozorňujeme, že na dětském hřišti nesou za své děti zodpovědnost jejich rodiče, nikoliv personál restaurace!

Parkování

Nově jsme pro Vás navýšili kapacitu parkovacích míst a nyní nabízíme tři parkoviště přiléhající k naší restauraci. Jejich kapacita je cca 20 - 25* vozů.

 

* Počet míst k sezení a parkování je vždy uveden v maximální výši a je třeba brát ohled na rozložení a uspořádání stolů a Vašich vozů.

Napište nám

Údaje označené * hvězdičkou jsou povinné

Poznejte naše spolupracující subjekty